RoofDeck-kattoterassilla nautit maisemista ja auringosta esteettä

Lähes jokaiseen Pluspuun malliin on saatavailla RoofDeck-kattoterassi. Kattoterassi luo uusia mahdollisuuksia hirsitalon toteutukseen ja käyttömukavuuteen. Nauti maisemista ja auringosta esteettä. Kerro meille toiveesi niin suunnittelemme arkkitehdin kanssa sinulle mieleisesi talon, huvilan tai rantasaunan – kattoterassilla tai ilman.

RoofDeck-kattoterassi on innovatiivinen ratkaisu, joka yhdistää modernin hirsihuvilan tai talon designin ja toimivuuden upealla kattoterassilla. Se luo ainutlaatuisen tilan, jossa voit nauttia esteettömistä maisemista ja auringosta, sekä viettää rentouttavaa vapaa-aikaa perheen ja ystävien kanssa.

RoofDeck-kattoterassi lisää arkkitehtonista arvoa ja houkuttelevuutta huvilaasi tai taloosi. Sen ansiosta saat ylimääräisen ulkotilan, joka on ihanteellinen rentoutumiseen, auringonottoon, grillaamiseen tai vaikka illanviettoihin tähtitaivaan alla. RoofDeck-kattoterassi integroituu saumattomasti rakennuksen ulkonäköön, ja se voidaan yhdistää erilaisiin pulpetti- ja harjakattoratkaisuihin.

Kattoterassin voi myös varustella esimerkiksi kalusteilla, istutuksilla tai jopa ulkoporealtaalla, jolloin se muodostaa todellisen keitaan vapaa-ajan viettoon.

Valmiista talomalleistamme RoofDeckin löydät seuraavista malleista Pellinki Roofdeck ja Nauvo Roofdeck. Kysy lisää muista malleista!

Mikäli haluat täysin uuniikin talon, Pluspuu Talojen arkkitehti suunnittelee kanssasi mieleisesi huvilan, talon tai rantasaunan – RoofDeck-kattoterassilla tai ilman. Kerro meille toiveesi ja tarpeesi, niin luomme yhdessä unelmiesi vapaa-ajan kohteen.

Tutustu valmiisiin malleihimme tai ota yhteyttä myyntimme, autamme mielellämme kaikessa rakentamiseen liittyvissä asioissa!