PLUSPUU®

Pluspuu tillverkar högklassiga och hållbara timmerhus för både fritidsboenden och året-runt-boenden. Genom sin arkitektur kan de representera många olika stillinjer. Vid tillverkning av timmerhusen används den senaste finska tekniken. Olika byggmaterial kan lätt kombineras, till exempel bildas ett modernt, stiligt trähus när man kombinerar timmer som inte sätter sig, pelarbalkar och clt-massiva träbrädor. Av massivt timmer och lamelltimmer från ett och samma träd byggs mer traditionella timmerhus.

Husen tillverkas av det traditionella timmerhusföretaget Ollikaisen Hirsirakenne Oy från Birkaland som har över 40 års erfarenhet av tillverkning av timmerhus. Ollikainen tillhör de bästa i landet och de har en gedigen kunskap när det gäller bearbetning och teknik i byggen av timmerhus. Företagets egna professionella timrare tillverkar och monterar huset på plats, på så sätt kan arbetskvaliteten garanteras på säkraste sett.

Pluspuu har ett grundligt planerat och bra utval av husmodeller med lösningar även för dem med stora och höga krav. Modeller kan lätt modifieras efter kundens behov. Ett personligt Pluspuu-hus planeras i samarbete med vår arkitekt som har en gedigen kunskap i timmerhusbyggande. Utöver planering av husmodellen skräddarsyr vi de mest passande materialen och byggservicen i sin helhet för kunden till leveransen av ett inflyttningsklart hus.

CE-märkt kvalitetsprodukt

Vid beslut av material- och byggnadslösningar för Pluspuus hus har den ledande idéen för hela produktionen varit att helhets-kvaliteten skall vara högst möjlig – inte endast att få huspaketet till det billigaste priset. Att satsa på kvalitet från starten av byggandet är det rätta ekonomiska beslutet och det bästa för den hållbara utvecklingen på lång sikt.

Pluspuu-husens stomme byggs alltid av timmer. Timrens utan tvivel största fördel är materialets tekniska trygghet mot fukt, som speciellt påverkar inomhusluftens kvalité och byggnadens hållbarhet. Timmer är det mest hållbara väggmaterialet för ett trähus och den behåller bäst sitt värde. Byggande av ett timmerhus är huvudsakligen hantverksarbete som görs på själva arbetsplatsen – det är inte betydelselöst vem och med vems ansvar bygget görs. Pluspuus hus monteras av timmerhusföretagets egna erfarna montörer som garantiarbete.

Bäst på kundnöjdhet

Tillverkare för Pluspuu hus Ollikaisen Hirsirakenne Oy har år efter år varit bäst på kundundersökning som gjordes av Rakennustutkimus RTS Oy.

tyytyvaisyys_badge_se