SERVICE

Planeringservice

Ett helt individuellt timmerhus uppstår i samarbete med vår arkitekt. Utgångspunkten kan vara en Pluspuu modell eller planeringen kan startas på ”rutpapper”. Våra designer är experter i timmerhustillverkning och de är väl invigda i planeringslösningarnas kostnadspåverkningar.
En viktig faktor som styr planeringen är uppsatt budget för projektet. Kunden är under hela planeringsprocessen medveten om planerings- och materialbeslutens påverkan på totalkostnader.
Genom Pluspuu får kunden även alla andra planeringar som är nödvändiga vid konstruktionen.

Projektledningservice

I projektledningsservicen kan man inkludera nödvändiga personer som behövs för bygget, allt från planerare till entreprenörer. Under alla dessa tiotals år har vi fått ett kvalificerat, proffsigt och pålitligt nätverk.

Huspaketes montering och byggande

Att bygga ett timmerhus är huvudsakligen ett hantverk som görs på själva byggnadsplatsen – det är inte betydelselöst vem och med vems ansvar bygget görs. Pluspuus huspaket monteras alltid av timmerhusföretaget som garantiarbete. Det finns flera olika paket för monteringsservice; från resning av husets tomme till inflyttningsklart hus. Monteringspaketet skräddarsys efter kundens behov.

Utöver husmodellen skräddarsyr vi efter kundens behov en komplex helhet av material och byggservice.