hirsitalo tummas uuret ikkunat harjakatto

Esittelyssä kaksi upeaa kohdetta

Etsitkö unelmiesi loma-asuntoa? Tutustu mallistomme harjakattoiseen Airisto-huvilaan, joka saattaa olla juuri se, mitä etsit! Vaihtoehtoisesti voit ihastua upeaan pulpettikattoiseen Kustavi-huvilaan. Uusi Koti -lehdessä on esitelty kaksi loistavaa Pluspuu-taloa, jotka ovat täydellisiä vaihtoehtoja vapaa-ajan asunnoiksi.

Kustavi – Upea vapaa-ajan asunto luonnon keskellä

Uusi Koti -lehti 1/21 esitteli asiakkaalle toteutetun upean kustomoidun Kustavin. Kustavi on moderni ja tyylikäs pulpettikattoinen huvila, joka avautuu upeasti ympäröivään maisemaan korkeiden ikkunoiden ja avarien huonetilojen ansiosta. Tämä maisemahuvila tarjoaa päämakuuhuoneeseen joko korkean panoraamaikkunan.

”Tutustuessa tamperelaisperheen lomaasuntoon Näsijärven rannalla loppuvat adjektiivit. Huvilassa yhdistyvä selkeys ja kodikkuus hämmästyttää.”

Kolmen makuuhuoneen modernin hirsirakennuksen valmistaja on Ollikaisen Hirsirakenne Oy, kuten kaikissa muissakin Pluspuun taloissa. Tontilla on kokoa runsaat 6000 neliötä ja rantaviivaa Näsijärveen 250 metriä

Kahden katetun terassin ja yhden RoofDeck -terassin ansiosta tilat ovat entistäkin monikäyttöisempiä. Saunaosasto on suunniteltu niin, että sieltä pääsee vaivattomasti sekä sisätiloihin että ulos terassille.

Useita hyvin suunniteltuja valmiita pohjapiiroksia, sekä pyöriteltävän 360-virtuaalimallin, löydät mallin omalta sivulta.

Airisto – Ylellinen hirsitalo modernilla otteella

Airisto on upea ja tilava maisemahuvila, jossa pilaripalkkitekniikalla toteutettu suuri lasiseinä tuo valon ja luonnon kauniisti sisätiloihin. Uusi Koti 1/23 esitteli yhden asiakkaallemme Äkäslompoloon toteutetun upean talon. Airisto-huvila on rakennettu Ollikaisen Hirsirakenteen omalla tehtaalla tuotetuista painumattomista hirsistä. Tontti on metsän ympäröimä tontti lähellä Äkäslompolon palveluita.

Talossa avara parvi tarjoaa esimerkiksi lapsille oman leikki- ja oleskelualueen. Saunaosasto on suunniteltu niin, että sieltä pääsee kätevästi sekä sisätiloihin että suoraan katetulle terassille.

Useita hyvin suunniteltuja valmiita pohjapiiroksia, sekä pyöriteltävän 360-virtuaalimallin, löydät Airiston omalta sivulta.