Olemme Kevätmessuilla 2023 – Tule tutustumaan!

Tervetuloa Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 30.3.-2.4.2023! Olemme iloisia voidessamme kertoa, että mekin osallistumme tähän vuoden suurimpaan kevättapahtumaan. Löydät meidät osastoltamme Halli 6, Osasto 6n91, olemme mukana esittelemässä Pluspuun taloja ja koko mallistoamme.

Tule tutustumaan osastoomme, jossa esittelemme viimeisimmät Pluspuu hirsitalomme ja ainutlaatuiset designratkaisumme. Meidän asiantunteva tiimimme on paikalla auttamassa sinua löytämään täydellisen hirsitalon, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi. Olemme panostaneet ekologisiin ja kestäviin materiaaleihin, joten voit olla varma, että valitset ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Kevätmessuilla pääset lisäksi tutustumaan moniin muihin puutarha- ja sisustusaloihin liittyviin näytteilleasettajiin, joten voit samalla inspiroitua kevään upeimmista uutuuksista ja trendeistä. Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta tutustua Pluspuu hirsitaloihin ja muihin mielenkiintoisiin tuotteisiin ja palveluihin paikan päällä!

Nähdään Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa 30.3.-2.4.2023! 

Lisätietoja Kevätmessuista löydät tapahtuman verkkosivuilta: kevatmessut.messukeskus.com